I morgon är det augusti

Då är jag åter tillbaka på Rådhuset efter några veckors ledighet. Ännu råder lugnet och det finns tid att tänka ut vad vi bör ta tag i. Själv tänker jag bäst när jag skriver. Jag tänker med pennan och det är först när jag skriver som jag ser vad jag menar och tycker. Egentligen är det bearbetat material från en springtur. När tänker du som bäst? Finn ut det och se till att vara där då och då.

Idag sjönk även  temperaturen och utanför fönstret såg jag människor gå runt i jackor och jeans. Vi får väl se om värmen kommer tillbaka. Eftersom det är högsommar finns det stor chans till det.

Det ska även bli spännande att starta upp hösten med vår nya partiledare Nyamko Sabuni och partisekreterare Juno Blom.  Det är mycket som ska falla på plats och de ska hitta sina nya roller. Och i november väntar landsmöte.

Som lärare tänker jag i terminer och ser hösten som den självklara uppstarten. Även om det inte är höst riktigt ännu! Men det finns något otroligt spännande och ivrigt över denna tiden.

Just nu ligger jag i min säng och hör regnet strila över löven. Alla fönster är öppna och det har blivit mörkt, fast klockan bara är tio. Jag är sugen på sockerbitar av marmor, äpplen av guld och päron av silver. Efter det en hockeypuck av glänsande bly och till sist en fotboll av icing.

Facebook