Tom känsla när det är över

Liberala Riksmötet är slut. Inskrivet i  kalendern sedan länge och i en hast överstökat. Det är så tråkigt när det är slut. Avskyr verkligen den känslan Det finns inget ödsligare än när alla bryter upp och går iväg till olika ställen. Det som startat i stor förväntan och planerats länge under mycket arbete är över väldigt hastigt.

Helgen har innehållit olika delar, men framförallt presentation av vår nya partilogga. Jag tyckte den var riktigt bra faktiskt. Lite nervös var man ju – att man skulle känna besvikelse och irritation. Men, det här fungerade bra. Att det dessutom blev sån uppståndelse (hahaha) kring dess olika tolkningar var bara bra.

Det kändes som att hela landet satt och spanade på oss. Att alla var nyfikna och väntade som vi. Men, så är det ju inte. De flesta känner inte ens till att vi har bytt logga. De flesta lever i en annan värld. De flesta bryr sig inte. De kommer att upptäcka loggan så småningom. När valet närmar sig och de gör ett ryck i fundera över hur rösta.

Under en sån här helg så befinner vi oss i en (lycko) bubbla. Många känner varandra och vi lägger stor del av vår tid på partiet och är angelägna om vad som händer och är mycket engagerade. Det roligaste är faktiskt att träffa alla man känner! Det blir lätt att man tror att detta är något som alla bryr sig om – att det är det här som gäller.

Det är precis som att man tror att alla i Stockholm jobbar på en PR-byrå.

Själv bryr jag mig ju inte om de andra partiernas träffar. Förutom om det skulle presenteras något kontroversiellt. Men, jag har koll på dem. Både i min roll som samhällskunskapslärare och som engagerad i politiken. Men, det är inte det vanligaste.