#Valloggen 37/1

20180907_173358

Fredag kväll utanför ICA Hönö röd. Näst sista kampanjdagen. Alliansen och Sd stod utanför butiken och tjingsade på fredgsmyssugna ö-bor som skyndade ut och in. Några kom fram och ställde de frågor de hade funderat över. Själv fick jag också en fråga  per mejl när jag kom hem. Det är ett bra sätt om man har bråttom.

Träffa oss vid ICA även i morgon – SAMT i Klåva mellan kl:12-14. Solen sken bitvis ikväll, men sedan kom ett åskväder. I morgon blir det blåsigt.

Tittar just nu på slutdebatten på SVT. Den är hetsig och de som tittar får faktiskt en god bild av hur partierna står. Noterar att Björklund har skjorta med uppkavlade ärmar, när alla andra har slips och kavaj. Just saying.

Jan Björklund var den ende som förde in EU-frågan! Han var tydlig med vikten av samarbete i Europa och han vet vilken skillnad det är mellan Macron och Putin. ..

Debatten gav en applåd. Det var när Björklund sa att “Socialister  bekämpar rikedom. Liberaler  bekämpar fattigdom!”

Nu är det bara en dag kvar till valet. Du som ännu inte har bestämt dig: Fundera över vilket samhälle du vill ha. Vad som är viktigt för dig och för Sverige i framtiden. Känner du att du inte riktigt vet vilket sorts samhälle de olika partierna vill ha och vad deras företrädare tycker och vilka de är  – tag chansen och ställ dina frågor i morgon! Din röst är viktig!

Facebook